Nationale DenkTank zoekt meedenkers

Ben jij wo-student, pas afgestudeerd of promovendus? Ben je creatief, onafhankelijk en ondernemend? Ben je in staat om te werken in een multidisciplinair team en wil je graag bijdragen aan het verbeteren van de maatschappij? Wil je je daarnaast ontwikkelen en je netwerk uitbreiden? Meld je dan uiterlijk 19 april aan voor de Nationale DenkTank 2017!

De Nationale DenkTank is een vier maanden durend project waaraan ongeveer twintig jonge academici fulltime deelnemen. Van half augustus tot half december werkt het team, onder begeleiding van McKinsey & Company, aan visionaire, creatieve én praktische oplossingen voor een urgent maatschappelijk vraagstuk.

Met ‘Iedereen perspectief op werk’ staat de Nationale DenkTank 2017 in het teken van sociale innovatie. Bij het Nederland van morgen hoort een inclusieve arbeidsmarkt waar iedereen aan mee kan doen. Hoe kunnen we de kansen die de arbeidsmarkt van de toekomst biedt zo stimuleren en benutten dat iedereen in Nederland perspectief heeft op werk en een bijdrage kan leveren aan onze samenleving?

Meer weten? Kijk op http://nationale-denktank.nl/hoe-doe-je-mee/  of kom naar de informatieavond op donderdag 6 april om 18.30 uur bij THNK (Keizersgracht 264 in Amsterdam). Aanmelden voor de informatieavond kan via info@nationale-denktank.nl.